ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

 

Τρις μέρες πριν από την μάχη της χρονιάς στην Τούμπα,ο αποδυτηριάκιας, με τίτλο ΑΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ..,
είχε αναρτήσει το κείμενο που ακολουθεί:

Τι μπορεί να γίνει στο καυτό παιχνίδι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού την προσεχή Κυριακή; Πολλά και τίποτα. Από το να διακοπεί η αναμέτρηση του μίσους και της εκδίκησης, της… δικαίωσης και των ''απαντήσεων'', μέχρι να ακουστεί μουσική… εκκλησιαστική στην Τούμπα. Τόσο ήρεμα να κυλήσουν τα πράγματα.

Αν, μάλιστα, ληφθεί υπ΄όψιν τι τελικά προέκυψε σε παρόμοιες περιπτώσεις, το ντέρμπυ θα ‘ναι ολότελα ειρηνικό. Δηλαδή; Συνήθως όταν προβλέπονται θερμά επεισόδια, δεν ανοίγει μύτη.

Είπαμε, όμως. Τίποτα δεν αποκλείεται. Μια μαλακία φθάνει και περισσεύει να τινάξει στον αέρα το ματς. Να μην τελειώσει ποτέ. Ένα κουτί μπύρας στη Λεωφόρο έβαλε μπαρούτι, για να μη ξεχνιόμαστε.

Μ’ αυτά, μάλιστα, που σε κάθε ευκαιρία ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός, δεν το ‘χει σε τίποτα ο κύριος Σάββας να πάρει την ομάδα και να φύγει στη διάρκεια του αγώνα. Αν π.χ. ο Ολυμπιακός χάνει και το κοράκι ''δώσει αφορμή'' με σφύριγμα ευνοϊκό στον ΠΑΟΚ.

Αν, πάλι, πέσει κάποιο αντικείμενο και η μαυροφόρα δεν διακόψει το παιχνίδι, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού θα νομιμοποιείται να δώσει το σύνθημα της αποχώρησης.

Φοβερά πράγματα. Να έρθουν τούμπα όλα. Τα πάνω, κάτω. Να χάνει το ματς ο Ολυμπιακός και χωρίς να τελειώσει, ο ΠΑΟΚ και να μην πάρει το τρίποντο, και να του αφαιρεθούν βαθμοί. Μπουρδέλο η δουλειά. Τούμπα και το λουρί της μάνας.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΕΡ ΠΑΟΚ Η ΑΕΚ, ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!