Ο «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Χρωστάει, και που δεν χρωστάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ακόμα και στην… μάνα της. Έτσι το λένε το ανύπαρκτο παραμύθι, ότι η κάθε ΠΑΕ είναι τέκνον του ερασιτεχνικού συλλόγου. Δεν λένε το σωστό. Το πραγματικό. Ότι η ΠΑΕ είναι ανεξάρτητο μαγαζί, μία εμπορική επιχείρηση, η οποία απλά κυκλοφορεί με το όνομα ενός σωματείου με το ίδιο όνομα.

Επί του θέματος. Συγκεκριμένα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η οποία χρησιμοποιεί ως έδρα γήπεδο ξένης ιδιοκτησίας, του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Στον οποίο ερασιτέχνη η ΠΑΕ οφείλει χρήματα. Και τον ερασιτέχνη έχει φεσώσει.

Προχθές Πέμπτη, λοιπόν, ο κύριος Στάμος της ΠΑΕ έκανε τη χάρη στον ερασιτέχνη να του δώσει... 5.000 ευρώ, ποσό που αρνήθηκε να εισπράξει ο κύριος Πλυτάς. Ο, κατά την ΠΑΕ, «παράνομος», πρόεδρος της διορισμένης από το ειρηνοδικείο διοίκησης του ερασιτέχνη.

«Μόνον 5.000 ευρώ, είναι κοροϊδία» είπε ο Πλυτάς, παιδί της πιάτσας. Και άκουσε τον κανονικό πρώην πρόεδρο του ερασιτέχνη κύριο Αχιλλέα Μακρόπουλο, αξιοπρεπή και ευκατάστατο, να τον συμβουλεύει:

- Προειδοποίησε τους, ότι θα γνωστοποιήσεις στην ΕΠΟ πως αποσύρεις το δικαίωμα χρησιμοποίησης του γηπέδου από την ΠΑΕ.

Αυτή τη σύσταση έκανε στον «κολλητό» του ο κύριος Αχιλλεύς.

Υπ’ όψιν ότι είναι καταστροφή για την ΠΑΕ, τόσο απέναντι στην UEFA, όσο και την national EPO, ο Παναθηναϊκός να κυκλοφορεί στην Ελλάδα χωρίς έδρα. Χωρίς νόμιμο δικαίωμα χρησιμοποίησης γηπέδου. Με μια άλλη κουβέντα, ΠΑΕ χωρίς γήπεδο είναι σα να μην υπάρχει.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΡΩ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ!