ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Κρίμα για τον ΠΑΟΚ. Ήταν πρώτος στη βαθμολογία και καμαρωτός από Κυριακή σε Κυριακή πήγαινε αφρενάριστος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και ξαφνικά, όλα ήρθαν τούμπα. Βρίσκεται ήδη 5(!!!) βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ. Κι αν χάσει την Κυριακή στην Τούμπα, τότε η διαφορά θα μεγαλώσει στους 8 πόντους.

Κρίμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά φταίει κι αυτός. Οπαδός δικός του, όχι του Ολυμπιακού, και στην Τούμπα μέσα έριξε το… αξεσουάρ ταμειακής μηχανής, που έγραφε... μείον στον ΠΑΟΚ. Προέκυψε καπάκι και η ήττα στην Τρίπολη και έδεσε το γλυκό της κατρακύλας του ΠΑΟΚ.

Λέμε κρίμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά το σωστό είναι ''κρίμα για το πρωτάθλημα'', που έχει ανάγκη έναν άλλον ΠΑΟΚ. Έναν αληθινό πρωταγωνιστή, όχι περιστασιακό. Να πατάει γερά, αγωνιστικά κι όχι. Να μην τον παίρνει κάτω μια αναποδιά, μια αποτυχία.

Εκτός κόλπου είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ. Νοκ- άουτ. Γιατί; Επειδή είναι ΠΑΟΚ! Επειδή από τα υψηλά δεν είναι έκπληξη με την δική του ευθύνη να γλιστρήσει, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Επειδή είναι απίθανο στον ΠΑΟΚ της Ιστορίας του να κάνει την ανατροπή, από τα χαμηλά στα υψηλά.

Να κερδίσει την ΑΕΚ π.χ. και να φτάσει στους δύο πόντους τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είναι ΠΑΟΚ, που σημαίνει ότι ΔΕΝ ασχολείται με την αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά με το μυθιστόρημα που ξεκίνησε από το ρολό χαρτιού της ταμειακής.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ «ΤΟ ΕΔΩΣΕ» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!