Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ

 

Μας έσφαξε το κοράκι, στο ματσάκι με τον Παναθηναϊκό, λένε από τον Ολυμπιακό. Κακώς το λένε. Η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής, λένε, το κοράκι δεν έπρεπε να στήσει το τόπι στα ένδεκα μέτρα. Κακώς, κάκιστα μιλάνε από τον Ολυμπιακό. «Εσείς δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε…» έλεγε στη Βουλή ο Α’ αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μένιος Κουτσόγιωργας στους βουλευτές της ΝΔ. Αυτός που τα άρπαξε χοντρά από τον απατεώνα Γιώργο Κοσκωτά, εκτός όλων των άλλων και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός είσαι, κύριε. Στερείσαι ήθους, κατόπιν τούτου δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς. Ακόμα κι αν σε σφάξει στο γόνατο ο διαιτητής. Να εξηγήσω.

Σαφέστατα ΔΕΝ είναι πέναλτυ η φάση του 87, λάθος του διαιτητή να το σφυρίξει σε βάρος του Ολυμπιακού. Επιμένω! Το δικαίωμα να διαμαρτύρεται δεν το παραχωρώ στον Ολυμπιακό. Γιατί;

Δεν θυμάμαι πότε, ούτε μία φορά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Μαρινάκη, του Κόκκαλη, του όποιου να καταγγείλει διαιτησία με την οποία ευνοήθηκε. Να βγάλει μία ανακοίνωση καταπέλτη:

- Πάρτε το κεφάλι του διαιτητή που μας διέσυρε! Που δίνει την εντύπωση στη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι εμείς ως Ολυμπιακός ψαχνόμαστε στο παρακράτος του ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε ανάγκη από στημένες διαιτησίες. Από Παράγκες, εγκληματικές οργανώσεις.

Κι όχι μόνον η ΠΑΕ. Δεν θυμάμαι ούτε έναν δημοσιογράφο γαβρόφρονα να καταδικάσει ευνοϊκές διαιτησίες, ακόμα και στα όρια του χειρουργείου σε βάρος του αντιπάλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»- ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΑΟ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ «Χ»