ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

 

Πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου, όχι παίξε γέλασε. Προεδράρα! Ο βράχος. Σαν τον ποντικό πήδησε από το παπόρι που βουλιάζει ο Αλαφούζος, όμως ο Μπίλυ έμεινε. Να φυλάει Θερμοπύλες. Να κρατήσει όρθια την ομάδα.

Το είπε, άλλωστε, ο Κωνσταντίνου στους παλιούς συμπαίκτες του, Δομάζους και Αντωνιάδηδες, όταν του βγήκαν από αριστερά. «Τι κάθεσαι, γιατί δεν φεύγεις;…». Και ως αληθινός ηγέτης, όχι κάποιος αχυράνθρωπος, ο Κωνσταντίνου είχε πει την μεγάλη κουβέντα:

- Αν δεν ήμουνα εγώ, η ομάδα ήδη θα είχε πέσει.
Επιτυχία, λοιπόν, προσωπική του Μπίλυ, που μετά την κοπάνα Αλαφούζου η ομάδα παρ’ ό,τι πέρασε μπόρες, τουλάχιστον μέχρι τούτη τη στιγμή κρατιέται στην κατηγορία. Χάρη στον Κωνσταντίνου και τον άλλον τον γίγαντα τον Σιωπήλη.

Δεν είναι παραμύθι το ρεπορτάζ σύμφωνα με το όποιο συναντήθηκαν Κωνσταντίνου και Αλαφούζος. Ο πρόεδρος τα είπε πολύ χοντρά του μεγαλομετόχου. Ένας Κωνσταντίνου σε έξαλλη κατάσταση.

Τίποτα δεν αποκλείεται. Ο Αλαφούζος να αναλάβει της ευθύνες του. Όπως τις έχουν αναλάβει στο ακέραιο οι Κωνσταντίνου, Σιωπήλης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΙΒΑΝ ΘΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!