ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ… ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

 

Κάνει τα πάντα, δηλαδή, τίποτα, η κυβέρνηση για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα. Τα πάντα με το… στόμα. Λες και οι ξένοι επιχειρηματίες είναι… ψηφοφόροι και θα μασήσουν.

Το Αρχαιολογικό Συμβούλιο είπε «Όχι» στο BBC να γυρίσει σκηνές σοβαρής και ποιοτικής ταινίας στο Σούνιο, που θα διαφήμιζε παγκόσμια την Ελλάδα και θα έφερνε συνάλλαγμα. Ακατανόητη απόφαση. Και η κυβέρνηση τι κάνει; Τίποτα.

Για να κάνεις, Νο1 χρειάζεται να γνωρίζεις τι να κάνεις, και Νο 2 να σ’ ενδιαφέρει να παράξεις λεφτά.

Διασύρεται διεθνώς λόγω ποδοσφαίρου η Ελλάδα. Τι κάνει η κυβέρνηση; Αυτό που κάνει εδώ και τρισήμισυ χρόνια. Τίποτα. Γιατί; Νο1, δεν την ενδιαφέρει το αντικείμενο. Νο 2, δεν ξέρει πως να το κάνει. Νο 3, δεν ψάχνει καν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Κάτι, όμως, πρέπει να κάνει. Να… δείχνει ότι κάτι προσπαθεί. Και τι «έκανε» ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού; Κάλεσε σε… μυστική σύσκεψη τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και οι ΠΑΕ πήραν τόσο σοβαρά τη σύσκεψη που έστειλαν από έναν υπάλληλο τους.

Η αστειότητα στο μεγαλείο της δήθεν αριστεράς. Συνεχίζουν οι συριζαίοι να πιπιλάνε την καραμέλα της αριστεράς, για να… διαφοροποιούνται από τους προηγούμενους… μη αριστερούς.

Γίνονται όργια στα γήπεδα. Δεν αρχίζουν παιχνίδια. Δεν ολοκληρώνονται. Καταπατούνται κανονισμοί. Και τους κυρίους υπεύθυνους τούτης της αντικοινωνικής παρουσίας του ποδοσφαίρου, τους καλεί ο κυβερνητικός λειτουργός να τους… παρακαλέσει να χαμηλώσουν τους τόνους.

Κι αυτή τη γελοιότητα κοπής Σύριζα, την λένε «Δίνουμε μάχες, κάνουμε αγώνες…».

Διαβάστε ακόμα:

ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ…