ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΣΑΣ)...

 

Για να μιλάμε καθαρά κι΄ ας εκνευριστούν μερικοί: ήταν κάποτε ένα παιχνίδι με μια μπάλα που την κλωτσούσαν 22 μαντράχαλοι για λόγους αθλητικούς και ψυχαγωγικούς. Και λέω κάποτε, γιατί τώρα το ποδόσφαιρο έχει γίνει ο ναός του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ο ναός των χούλιγκαν και των κυριλέ μαφιόζων.

Ολοταχώς προς τον γκρεμό του Grexit οδηγείται πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα γεγονότα στην Τούμπα στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. (Ή μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισανίδη;). Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο με το πιστόλι ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη. Όλος ο κόσμος είδε πόσο τριτοκοσμικοί είμαστε…

Και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, ο Herbert Hübel που το είδε επίσης, με επίσημο έγγραφο εισηγήθηκε αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τα διεθνή meeting, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος. Και για τους συλλόγους και για την εθνική ομάδα.

Επίσης έχω να προτείνω: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μόνο με Έλληνες παίκτες και μισθούς 500 ευρώ. Έτσι για να σφίξουν οι κώλοι!

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr