ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο… ΠΑΟΚ

 

Κατάντια είναι για τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρονται οι ποδοσφαιριστές του. Αυτό που είδαμε στο παιχνίδι και την ήττα από τον Απόλλωνα. Θλιβερό, αξιολύπητο για την πρώτη ομάδα της χώρας να δίνει στο γήπεδο εικόνα γειτονιάς. Όταν, μάλιστα, ο Ολυμπιακός σήμερα σέρνεται. Αγωνιστικά δεν βλέπεται.

Πέρα από το αποτέλεσμα, τη νίκη του Απόλλωνα με 1-0, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την αγωνιστική κρίση στην οποία βρίσκεται. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όταν μία ομάδα κάνει τον κύκλο της, φροντίζει την ανασύνταξη της. Γίνεται η αυτοκριτική, τι έφταιξε και αρχίζει το κτίσιμο της επόμενης ημέρας.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος όταν είναι πρώτος. Όταν παίρνει το πρωτάθλημα. Την κλάση της η αληθινά μεγάλη ομάδα την δείχνει κι όταν δεν προηγείται στη βαθμολογία.

«Ευτυχώς» για τον Ολυμπιακό που ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1, τελικά, στην Τούμπα την Ξάνθη που προηγήθηκε 1-0. Αν έχανε χθες ο ΠΑΟΚ όλοι θα έλεγαν ότι με τη νέα αποτυχία του Ολυμπιακού μετά τη γκέλα με τον Λεβαδειακό, πώς «πούλησε» τη δεύτερη προνομιακή θέση στην ομάδα του Ιβάν.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ