ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ…

 

Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια στα χαρτιά. Αληθινός πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτά λένε οι παοκτσήδες. Έχουν το δικαίωμα να τα λένε; Έχουμε, λένε οι ίδιοι. Γιατί να μην λένε αυτό που πιστεύουν;

Κάτι ακόμα. Οι αεκτζήδες έχουν το δικαίωμα να… διαφωνούν; Να μη συμφωνούν. Να θεωρούν ότι το πήραν στα ίσα. Ότι ευθύνη του ΠΑΟΚ είναι που τιμωρήθηκε.

Όχι, λένε οι παοκτσήδες. Εμείς έχουμε δικαίωμα και να αισθανόμαστε και να κραυγάζουμε την αδικία. Οι αεκτζήδες δεν έχουν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα.

Θυμήθηκα τον μακαρίτη Μένιο Κουτσόγιωργα. Που δωροδοκήθηκε με 2 εκ. δολάρια σε τράπεζα της Ελβετίας από τον Κοσκωτά. «Εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να ομιλείτε..» έλεγε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ. Σωστό. Δικαίωμα να μιλάς έχεις μόνον όταν γυψώνεις το κουλό σου.

Η κουβέντα με αφορμή το post του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού. Αυτουνού του περίεργου, σήμερα είναι στο Ποτάμι του Θεοδωράκη, χθες βουλευτής στη Δημάρ του Κουβέλη, προχθές βουλευτής στον Συνασπισμό του Τσίπρα. Αυτός, λοιπόν, ο εξαντρίκ Γρηγόρη Ψαριανός, που κόμματα αλλάζει, όχι και ομάδα, είπε, αλήθεια με… ποιο δικαίωμα: «Κλεμμένα ήταν τα πρωταθλήματα που πήραν οι γάβροι του βορρά το 1976 και το 1985. Και οι γάβροι του νότου έκλεψαν 4 πρωταθλήματα από την ΑΕΚ».

Τελικά. Γαμώ το στανιό μου, πόσα πρωταθλήματα στην Ελλάδα δεν είναι κλεμμένα;

Διαβάστε ακόμα:

ΜΝΗΜΗ ΒΟΛΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ