ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ- ΤΑΙΛΑΝΔΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ξαφνικά! Κι όταν συμβεί στα πέριξ κάτι ξαφνικά, τότε η αλήθεια φαίνεται πολύ περισσότερο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε δημόσια, παίρνει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ποια ΠΑΕ, για τους παροικούντες της παναθηναϊκής Ιερουσαλήμ, η μεγάλη ιστορία μου αμαρτία μου είναι ο ερασιτέχνης.

Έρμος και μόνος ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με διορισμένη και παράνομη διοίκηση. Χωρίς, δηλαδή, πρόσωπο να απαιτεί, να διεκδικεί αυτά που δικαιούται από την ΠΑΕ του Αλαφούζου. Η οποία ΠΑΕ του Αλαφούζου τον έχει στη ξεφτύλα τον ερασιτέχνη. Και ξαφνικά…

… Ο Γιαννακόπουλος του επαγγελματικού μπάσκετ αποφασίζει με τα λεφτά του και τη μαγκιά του να γίνει ιδιοκτήτης στο επαγγελματικό βόλεϊ και το κουμάντο στον ερασιτέχνη. Τι σημαίνει αυτό;

-Έχετε να κάνετε μαζί μου, κύριοι κύριοι Αλαφούζε και Ταϊλανδέ.

Και πράγματι, έτσι κι αλλιώς, η ΠΑΕ ακόμα κι αν φύγει από την Λεωφόρο, ακόμα κι αν χρησιμοποιεί άλλο γήπεδο, δεν αποφεύγει με τίποτα το νταραβέρι με τον ερασιτέχνη. Με τον αξιοπρεπή πλέον κι όχι εξαρτημένο από την ΠΑΕ ερασιτέχνη.

Υπ’ όψιν ότι ο Γιαννακόπουλος ως συμπαίκτης Άγγλων επενδυτών ήθελε την ΠΑΕ, αλλά ο Αλαφούζος προχωράει deal μ' έναν Ταϊλανδό.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΚ ΜΕΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ