ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ… ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ!

 

Ξένοι διαιτητές στον αυριανό τελικό κυπέλλου, για να μη λέμε πολλά, ένα πράμα σημαίνει. Μόνον ένα πράμα. Ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει την καχυποψία. Κι όταν λέμε «ελληνικό ποδόσφαιρο» εννοούμε τους Έλληνες οπαδούς, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, τις δύο ΠΑΕ της εξυγίανσης στη μεταεγκληματική εποχή του πρωταθλήματος, και βέβαια τα ΜΜΕ. Που κι αυτά κάνουν το καθήκον τους, υπηρετούν την… υποψία και για να είναι εντάξει στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας καταδικάζουν ο,τι μοιάζει με βρώμικο.

Πανηγυρική, λοιπόν, επιβεβαίωση ότι το ποδόσφαιρο, παρά τους… αγώνες της ''πρώτης φορά αριστερά'', δεν γύρισε καν σελίδα είναι ότι η σφυρίκτρα στον τελικό δίνεται σε αλλοδαπό. Φοβερό, ε! Όλοι είναι για το καθαρό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει ούτε ένας που θέλει το αβαβά, κι όμως για να γίνει κανονικά το παιχνίδι, για να μην ακουστούν πουστιές από την μία και την άλλη πλευρά, και για να λείψουν οι διαμαρτυρίες, φέρνουν ένα κοράκι από την Ισπανία.

Αλήθεια, οι ξένοι διαιτητές… δεν επηρεάζονται; Όχι, είναι από άλλον πλανήτη. Μήπως οι ξένοι σφυριτράκηδες δεν κάνουν λάθη; Κάνουν. Και χοντρά. Ναι, αλλά με ξένο θα λείψουν οι… υποψίες. Σίγουρα;


Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!