Mohamed Salah συν γυναιξι και τεκνοις…

 

Λένε ότι είναι ο Αιγύπτιος Messi, και φαίνεται ότι πράγματι είναι έτσι μια και όλες οι κορυφαίες ομάδες «σφάζονται» για να τον αποκτήσουν. Είναι λένε από τους καλύτερους επιθετικούς που κυκλοφορούν σήμερα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ (Mohamed Salah), γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1992, είναι Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός στη Λίβερπουλ και στην Εθνική Αιγύπτου. Έχει ύψος 1.75, ζυγίζει 71 κιλά και αξίζει πάρα πολλά χρήματα. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2010 από την Αίγυπτο και δύο χρόνια αργότερα υπέγραψε στη Βασιλεία, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελβετίας. Το 2014 πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το League Cup Αγγλίας τη σεζόν 2014-2015. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα και το 2016 υπέγραψε στην Roma. Από τον Ιούνιο του 2017 είναι παίκτης της Λίβερπουλ.

Ο Mohamed Salah γνώρισε την γυναίκα του Magi Salah στο σχολείο, ερωτεύτηκαν, έκαναν σχέση και το 2013 παντρεύτηκαν. Την επόμενη χρονιά απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, την κόρη τους Maka. Ο Mohamed – αμέσως έπαθε πλάκα με την μικρή, και δεν την αποχωρίζεται ποτέ. Παντού την παίρνει μαζί του.

Αυτήν την στιγμή έχει 13.7 εκατομμύρια followers στο Instagram και…

 

Δείτε την συνέχεια, με φωτογραφίες και βίντεο εδώ nikosonline.gr