ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ

 

Δεν κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι η Βραζιλία. Η πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη παγκόσμια. Η ομάδα με τους περισσότερους θαυμαστές στον κόσμο. Κόντρα στην Ελβετία η Βραζιλία απογοήτευσε. Αυτό είναι το χειρότερο, όχι ότι ήρθε ισόπαλη 1-1.

Με μια άλλη κουβέντα η Βραζιλία για μια φορά ακόμα δεν ήταν… Βραζιλία. Έτσι όπως την περίμεναν, Βραζιλιάνοι και μη Βραζιλιάνοι, που την λατρεύουν. Και να σκεφτεί κανείς ότι μετά τη ντροπή του 7-1 από την Γερμανία, στην Βραζιλία (!), πριν από τέσσερα χρόνια, οι πάντες ανέμεναν μια… κανονική Βραζιλία. Γιατί έγινε ανανέωση, γιατί πράγματι διαθέτει μια σειρά από ταλέντα.

Τα μπινελίκια, άγρια και βαρειά, από Βραζιλιάνους, τα εισέπραξε ο Νεϋμάρ. Ποιος άλλος; Αυτός είναι το μεγάλο όνομα. Με διαφορά από όλους τους συμπαίκτες του, παγκόσμια φίρμα. Τι, όμως, να κάνει ο ταλαντούχος πράγματι 26χρονος Νεϋμάρ, όταν είναι κακομαθημένο κολεγιόπαιδο.

Φλώρος είναι ο Νεϋμάρ, όχι ένας άλλος Μαραντόνα. Για να βοηθήσει την Βραζιλία μόνος του, δεν γίνεται. Δεν φτάνει το ταλέντο. Ο Μαραντόνα ήταν ικανός να παρασύρει τους συμπαίκτες του, να τους τραβήξει, να τους ρίξει στη φωτιά. Αν δεν παίζει μπάλα η ομάδα, είναι αδύνατον να την εμπνεύσει ο Νεϋμάρ, όπως και να φτιάξει την κόμμωση του, όσα αρώματα κι αν φορέσει επάνω του.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΥΠΝΑΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ SHOW