ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!

 

Η ντροπή της Αργεντινής δεν είναι το 3 - 0 της Κροατίας. Ούτε η ομάδα-πτώμα με κάτι άγνωστα παικτάκια που παρουσίασε. Μια μεγάλη χώρα της μπάλας, με βαθειές ρίζες στο ποδόσφαιρο, πέρα από τις διεθνείς διακρίσεις, ντρόπιασε τη φανέλα της, γιατί;

Δεν ξέρει να χάνει. Αυτή είναι η ντροπή της μεγάλης ομάδας. Ανίκανη να σταθεί στο γήπεδο, να πάρει αποτέλεσμα, αντιδρούσε με βρώμικο παιχνίδι. Κλωτσές στους αντιπάλους. Αυτή ήταν η αντίδραση μιας παραδοσιακής ποδοσφαιρικής δύναμης. Και ο διαιτητής τους λυπήθηκε. έκανε το κορόιδο στην αντιαθλητική τους συμπεριφορά.

Ντροπή για την Αργεντινή που έχει βγάλει παικταράδες, αμέτρητους. Παραδομένη στα νεύρα τους οι συμπαίκτες του Μέσι, εκτός ελέγχου, σε ρεσιτάλ αντιεπαγγελματισμού. Ήταν για λύπηση. Μήπως εκτός του ρέφερυ να τους λυπόντουσαν και οι Κροάτες. Να έμεναν στο 1 - 0, να μην έβαζαν περισσότερα από δυο γκολ.

Είδαμε το 2014 να χάνει η Βραζιλία μέσα στην έδρα της 7 - 1 από την Γερμανία. Αποδέχτηκε το μοιραίο. Χωρίς ακρότητες. Αν ήταν οι Αργεντίνοι θα είχαν στείλει στο νοσοκομείο 2-3 αντιπάλους.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ