ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

''Η γυναίκα μου είναι εντελώς άσχετη από ποδόσφαιρο, δεν ασχολείται καν, δεν γουστάρει ούτε παιχνίδι να βλέπει''. Το είπε ο κορυφαίος στον κόσμο. Να πούμε και το όνομά του; Έλα, σε παρακαλώ.

Είχε πει ακόμα ο Λιονέλ Μέσι ''Μόνο ένα βιβλίο έχω διαβάσει στη ζωή μου, την Αυτοβιογραφία του Μαραντόνα'' (φώτο). Δεν χρειαζόταν άλλο, λέει ο αποδυτηριάκιας. Απ' αυτά τα δύο πράματα για την προσωπική ζωή του εσύ απλά εισπράττεις την πιο κραυγαλέα απόδειξη γιατί εξελίχθηκε στον πρώτο μπαλλαδώρο της γης.

Δύο είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του αληθινά ταλαντούχου, όχι κατασκευασμένου από προπόνηση, από αθλητική και προπονητική καθοδήγηση, ποδοσφαιριστή. Το πρώτο, να είναι χαρισματικός, δηλαδή προικισμένος από την φύση. Και το δεύτερο να είναι αγράμματος.

Μιλάμε για τον αρχέτυπο ποδοσφαιριστή που ''επιμορφώθηκε'' στις αλάνες, έναν αιώνα πριν μπει στο παιχνίδι η τεχνολογία.

Πελέ και Μαραντόνα κι ένα σωρό άλλοι τεράστιοι ποδοσφαιριστές ήταν φτωχαδάκια και δεν έπαιρναν τα γράμματα. Να τα κάνουν τι, όταν ήταν αγιασμένοι απ’ αυτό που οι αγγλοσάξωνες αποκαλούσαν class, πολύ πριν ανακαλύψουν το ταγκό.

Ο αρχέγονος ποδοσφαιριστής, λοιπόν, ήταν πεινασμένος, μπατίρης και κούτσουρο στο σχολείο.
Γεννήθηκε σα σήμερα 24 Ιουνίου, το 1987, ο αλητάμπουρας, το τσογλάνι με το όνομα Λιονέλ Μέσι και γι’ αυτό είναι το αφεντικό στην γυναίκα του, η οποία θα είχε πάρει κατ' ευθείαν πασαπόρτι χωρίς επιστροφή εάν αυτή ήθελε να το παίξει σύμβουλος και συμπαραστάτης, όπως αυτήν η χλεμπονιάρα συχαμένη Βικτώρια του Νταίηβιντ Μπέκαμ.
Και μία, και δύο, και τρεις συζυγούς έδιωξαν οι Πελέ, Γκαρίντσα, Μαραντόνα και άλλοι. Ο Μέσι την βρήκε μια χαρά με γυναίκα φυτό, εντελώς ξενέρωτη από μπάλα. Τα πόδια του Αργεντινού η συμβία του τα βλέπει μονάχα στο κρεβάτι και τον τρελαίνει στο γλείψιμο, στο σπατουλάρισμα. Μιλάμε το πρώτο μασάζ έξτρα λαρτζ, ειδικά στις πατούσες.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ