Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

 

Παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ τόσο στη διπλή αναμέτρηση με την ελβετική Βασιλεία, όσο και με την Σπάρτακ Μόσχας. Τέσσερα παιχνίδια κι έκανε τρεις νίκες και μια ισοπαλία, με πράγματι αξιόπιστη εμφάνιση κρίνοντας συνολικά την προσπάθεια να περάσει στους ομίλους του champions league.

Αν αντιμετώπιζε μια ομάδα της πλάκας, όπως αυτή την Λουκέρνη, πως θα μπορούσε κανείς να αξιολογήσει την αγωνιστική παρουσία και τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ; Σε καμιά περίπτωση. Δεν γίνεται κριτική όταν μια ομάδα παίζει μόνη της στο γήπεδο, όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό, τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και στην Ελβετία.

Η ΑΕΚ έβγαλε από τη μέση το φαβορί, την Σέλτικ. Η επιτυχία. Επί της ουσίας, κι αυτό είναι στα συν, παρά τις απώλειες βασικών παικτών σε σύγκριση με το ρόστερ της περασμένης σαιζόν, η πρωταθλήτρια δεν παρουσιάστηκε… αλλαγμένη. Αναμενόμενο να στηθεί αμυντικά στα δυο παιχνίδια με την σκωτσέζικη πρωταθλήτρια που είχε ματς στα πόδια της και πιο ακριβό ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός. Ποιος είναι ο Ολυμπιακός απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ; Δεν υπάρχει απάντηση ποδοσφαιρική. Μόνο οι… πρωτοσέλιδοι πανηγυρισμοί. Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα πιθανόν στο προσεχές πρωτάθλημα να εμφανιστεί πιο ισχυρός από τους δυο αντιπάλους του. Πιθανόν, όχι. Οι δυο αγώνες με την Λουκέρνη αντί να φωτίσουν, στην πραγματικότητα θολώνουν κάθε προσπάθεια εκτίμησης του Ολυμπιακού με τον νέο προπονητή και τις καινούργιες προσθήκες.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ