ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ… ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ;

 

Το παιχνίδι είναι στο 1 – 0, όχι στο 2 – 0 και στο 3 – 1. Κι όμως ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο τέταρτο το αφήνει στην… τύχη του. Παραδίδει το… αποτέλεσμα στη διάθεση του αντιπάλου. Μέσα στην Τούμπα. Γιατί;

Η ''εξαφάνιση'' του κυπελλούχου στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αστέρα δεν συνέβη στο ημιxρόνιο. Ούτε αρχές της επανάληψης. Αν, λοιπόν, γινόταν η στραβή, που δεν θα ήταν στραβή διότι ο Αστέρας έκανε τη μια επίσκεψη καπάκι μετά την άλλη στην περιοχή των γηπεδούχων, μόνο σίγουρη δεν προβλεπόταν η ανατροπή στο σκορ από τον ΠΑΟΚ. Στα τελευταία λεπτά και με την πίεση να βγει ένα ακόμα γκολ.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στον ΠΑΟΚ που έχει αποδεχθεί το… ρόλο του φαβορί, και φιλοδοξεί πλέον να κυκλοφορεί ως ευρωπαϊκή ομάδα. Και, βέβαια, επειδή σε σύγκριση με την ΑΕΚ, υπερτερεί σε παίκτες, έχει πλήρες ρόστερ. Που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κρατήσει κάποιους στον πάγκο, που τους υπολογίζει στην ρεβάνς με την Μπενφίκα. Παίκτες που χθες αγωνίστηκαν… επιφυλακτικά κόντρα με τον Αστέρα.

Τελικά, προπόνηση στον Πασχαλάκη, τον τερματοφύλακα τους έκαναν οι συμπαίκτες του στην πρεμιέρα. Αποφάσισαν με… εντολή του προπονητή τους να δοκιμάσουν την ετοιμότητα του Πασχαλάκη. Τι άλλο να πει κανείς;

Ποια άλλη εξήγηση να δώσει κανείς στην επιπόλαιη(;) αγωνιστική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ να ρισκάρει το 1 – 0, που προήλθε με πέναλτυ. Μήπως είναι βάρος ασήκωτο για τον κυπελλούχο το πρωτάθλημα; Μήπως οι ''ευθύνες'', οι ''υποχρεώσεις'' του φαβορί τον βγάζουν έξω από τα νερά του.

Διαβάστε ακόμα:

''ΜΟΥΛΩΧΤΗ'' ΑΕΚ 2 – 0 ΜΕ... ΚΡΑΧΤΟ ΛΙΒΑΓΙΑ