ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΥΝΔΥΝΟΣ Ο ΠΑΙΡΟΖ!!!

 

Σύμφωνα με τα κατευθυνόμενα ρεπορτάζ, σ’ αυτήν την «σκοτεινή» υπόθεση της αλλαγής(;) ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όλα πάνε… καλά και, πάντα με την παπαγαλία η ομάδα θα επιστρέψει στην ομαλότητα. Στη κανονικότητα.

Ποια, όμως, είναι η ελπιδοφόρος ''επιστροφή'' για τον Παναθηναϊκό; Είναι ο άμεσος κίνδυνος να δεχθεί το πλήγμα με άγνωστο κόστος από τον νέο(;) μεγαλομέτοχο. Τον Ταϊλανδό Παϊρόζ τάδε. Ο οποίος Παϊρόζ με το δυσκολοπροφόρετο επίθετο να θέλει να κάνει επίδειξη... ανοικτοχέρη. Να καταστρέψει, δηλαδή, αυτό που ήδη γεννιέται με απόλυτη επιτυχία.

Ο Ταϊλανδός με ξένες στο ποδόσφαιρο μπίζνες, αν πράγματι γίνει το αληθινό αφεντικό, ΕΝΑ, μόνον ένα οφείλει να κάνει. Να σεβαστεί, να λάβει υπ’ όψιν του αυτό που συντελείται στην ομάδα. Να συνεχίσει τον ΙΔΙΟΝ δρόμο.

Όχι μεταγραφές τυχοδιωκτικού τύπου. ‘Όχι ξένα στοιχεία στο ρόστερ που θα το μολύνουν. Θα το δηλητηριάσουν. Δεν χρειάζεται παίκτες καλύτερους, πιο ακριβούς ο Παναθηναϊκός.

Αν πράγματι ο Παϊρόζ τάδε τον αντιμετωπίζει σα μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό, τότε ας τον αφήσει χωρίς την πίεση να κάνει πρωταθλητισμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!