Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ

 

Πρώτη κουβέντα, και τη λες αβίαστα, για τον Άρη της επιστροφής στην Α΄ εθνική. Δεν μου βγαίνει να αποκαλώ super league το πρωτάθλημα. Αν και ποτέ γίνει super το μπακάλικο, να το σαλιαρίζω όπως το έχουν βαπτισμένο.

Επί του θέματος. Πολύ καλούς παίκτες βρίσκεις στον Άρη του 2018 – 19. Όχι απλά καλούς, το τονίζω, πολύ καλούς. Υλικό δυνατό, για μεγάλα πράματα. Ρόστερ που, χωρίς υπερβολή, βγάζει δυο ισάξιες ενδεκάδες. Για τέτοιο πράμα μιλάμε.

Παρένθεση. Στον Άρη της Β΄ εθνικής μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα πως το μαγαζί διαθέτει ποδοσφαιριστές Α΄ εθνικής. Να, που είχαν αλλάξει στην Β΄ εθνική το ρόστερ κατά 60 – 70%. Κι όταν, τελικά, επανήλθαν στην μεγάλη κατηγορία η νέα αλλαγή στο ρόστερ έπιασε το 80%.

Είδα τον Μπάσα, τον αμυντικό χαφ στο παιχνίδι της εθνικής Αλβανίας. Μορφή το άτομο. Και δεν είναι μόνο αυτός. Αξίζει να το επαναλάβουμε, χωρίς να ψάχνουμε πως και τι έγινε για να αποκτήσει ο Άρης τέτοιας ισχύος οπλοστάσιο στα μέτρα του πρωταθλήματος. Με δύναμη πυρός ακόμα απροσδιόριστη.

Πρόβλεψη; Απαγορεύεται. Πρώτα βλέπεις, μετά μιλάς. Κάτσε να φθάσει στα τελειώματα του ο Οκτώβριος, όταν θα έχεις σχεδόν ολοκληρωμένη κάτοψη της οικοδομής, του οικοδομήματος, και τότε κάνεις την εκτίμηση. Μετά, λοιπόν, την παρέλαση το δείγμα θα είναι αξιόπιστο για το τι ψάρια πιάνει ο Άρης. Αν πράγματι καταφέρει να παρουσιάσει ομάδα στο δικό του ΟΗΕ…

Υπερεθνικό και πολυεθνικό όργανο για την ειρήνη στον κόσμο είναι ο ΟΗΕ. Μαλακίες. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, που φτιάξανε οι μεγάλοι μετά τον πόλεμο, δεν έχει λόγο, είναι ανίκανος να εμποδίσει τους ισχυρούς του πλανήτη να κάνουν πόλεμο. Όποτε και όπου γουστάρουν το κάνουν κόλαση. ΟΗΕ είναι και ο Άρης με 8 ξένους και 3 Έλληνες στη βασική ενδεκάδα. Αν μονταριστεί σαν ομάδα; Ε, τότε θα έχει λόγο στο πρωτάθλημα!

Διαβάστε ακόμα:

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΤΟΥΣ…