ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ…

 

Ρε, τον φουκαρά τον Αστέρα. Δεν του έκατσε η μπίλια… Μπήκε στο νούμερο 11, εκεί που πόνταρε, αλλά έγινε ένα τσαφ και η πόρνη πετάχτηκε και καβατζώθηκε στο 21, τελικά. Γιατί ξεκίνησα με τον Αστέρα; Αν επιτρέπεται, θυμίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι για δυο, όχι μόνο για την ομαδάρα μας.

Υπάρχει και ο αντίπαλος. Στην περίπτωση ο Αστέρας, που είχε την καντεμιά να ξεκινήσει πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός και ενδιάμεσα με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ εντός. Και να τα χάσει όλα. Να φύγει από την Τούμπα δαρμένος με γκολ από ανύπαρκτο πέναλτυ, και δυστυχισμένος από το Καραϊσκάκη με γκολ στο 90φεύγα, και σκόρερ από τον... πάγκο.

Όσο για τον Ολυμπιακό. Άξιζε, βέβαια, το τρίτο τρίποντο στη σειρά, κι αυτό στο Καραϊσκάκη, όμως έστειλε στην Κούλουρη τη ψυχή των γάβρων μέχρι να κάνει το 2-1 ο Εβραίος που μπήκε στο 84.

Συμβαίνει. Μη λησμονούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, κι ακόμα κτίζεται... Δεν έχει βρει την οριστική μορφή το βασικό σχήμα της ενδεκάδας. Και δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Τουρέ…

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ 9, Ο ΠΑΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ