ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ UEFA- FIFA

 

Διαμαρτύρεται, μεταδίδουν τα ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ γιατί δεν του δόθηκε πέναλτυ με την Τσέλσυ, στον χθεσινό αγώνα όπου ήταν… απών. Χωρίς υπερβολή στην Τούμπα η αγγλική ομάδα ήταν… μόνη. Κυριάρχησε απόλυτα, ενώ η ελληνική ομάδα δεν έδειξε καν αντίσταση. Πραγματικά ήταν μελαγχολικό να βλέπει κανείς παιχνίδι όπου η μια ομάδα κάνει ό,τι θέλει και η… αντίπαλος της με την κάμερα στα χέρια να παριστάνει τον φωτορεπόρτερ και τραβάει τις φάσεις.

Το σωστό είναι ο ΠΑΟΚ να διαμαρτυρηθεί στην UEFA και στην FIFA και να αιτηθεί να αλλάξουν οι κανονισμοί ώστε στο σκορ να αποτυπώνεται η αγωνιστική διαφορά στην απόδοση των δυο ομάδων. Είναι άδικο, αλλά και σε βάρος του ποδοσφαίρου, να καταγράφεται ότι η Τσέλσυ π.χ. κέρδισε μόνο 1-0, με 21 τελικές.

Επίσης, επιβάλλεται να προβλέπεται να τιμωρείται η ομάδα, όπως η Τσέλσυ στην Τούμπα όταν αποτυγχάνει με τους χασογκόληδες παίκτες της να σκοράρει με τέτοιο αρνητικό ποσοστό. Ο κόσμος θέλει γκολ, το γκολ είναι η ψυχή του ποδοσφαιρικού θεάματος.

Στο διάβημα του ΠΑΟΚ προς τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, καλό είναι να συνυπογράψουν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, οι οποίοι επίσης είχαν το δεύτερο ρόλο στους αγώνες της Ευρώπης, με Άγιαξ και Μπέτις, αντίστοιχα.
Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ… ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ