Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

 

Πήρε την καλύτερη του ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, πήρε εκτός έδρας και τον κατά πολύ ανώτερο του Ολυμπιακό και με τον πιο πανηγυρικό τρόπο επιβεβαίωσε ότι είναι το μεγάλο, το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Και τώρα, αφού ακόμα το έργο βρίσκεται στην πέμπτη αγωνιστική, παίζει ανοικτά το ερώτημα:

- Από ποιον να απειληθεί ο ΠΑΟΚ;

Κι όμως! Ο επικίνδυνος και καταχθόνιος αντίπαλος υπάρχει. Και αξίζει να τον υπολογίσει περισσότερο απ’ ό,τι την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Κάποια άλλη ομάδα δεν υπάρχει να έχει το θράσος να δηλώσει υποψήφια πρωταθλήτρια.

Λοιπόν. Ποιος είναι ο αντίπαλος ο ικανός να σταματήσει τον ΠΑΟΚ; Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ!

Η κουβέντα είναι σοβαρή. Δεν αγνοείται το ιστορικό παρελθόν του ΠΑΟΚ. Το ότι δεν έχει θητεύσει σε τέτοια πορεία. Από τόσο ενωρίς να κουβαλάει το βάρος του αληθινού κι όχι του… φιλολογικού πρωταθλητισμού. Από την άλλη να ληφθεί υπ' όψιν ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τη μάχη. Να παραδώσουν τα πρωτεία. Που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα χρειατεί να χύσει αίμα για να δειξει μέχρι τέλους την πλάτη του στους δυο ανταγωνιστές.

Σήμερα τα πράγματα πιθανόν να φαίνονται εύκολα και παραδεισένια για τον ΠΑΟΚ. Μετά από λίγες μόνο αγωνιστικές ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει ποιο θα είναι το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας. Ίσως καλύτερο, ίσως όχι για τον ΠΑΟΚ.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ