ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

 
Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, και η Μίλαν είναι η Μίλαν. Και η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες δεν αλλάζει. Με τίποτα. Ακόμα και να κερδίσει απόψε στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα ο Ολυμπιακός. Και η Μίλαν θα 'ναι πάντα η Μίλαν.
Εξήντα χρόνια κρατάει η διαφορά της Μίλαν και του Ολυμπιακού. Κι αν στο μέλλον αλλάξει κάτι, υπέρ του Ολυμπιακού, σε βάρος της Μίλαν, θα χρειαστούν άλλα 60 χρόνια. Πιθανόν 59, 58, μην κολλήσουμε σε λεπτομέρειες. Ποια είναι η κουβέντα;
Εδώ είναι η απόλυτα ποδοσφαιρική κουβέντα. Η απόλυτα πραγματική κουβέντα. Ο Ολυμπιακός άνετα και εύκολα δεν αποκλείεται να πάρει ''Χ'', όπως και να κερδίσει στο Σαν Σίρο. Η ιστορική διαφορά στα κυβικά των δυο αντιπάλων δεν λέει απαραίτητα και πολλά σ' ένα μόνο παιχνίδι.
Οι εγχώριοι χλιμίτζουρες της μπάλας θα μιλάνε για προσπάθεια του Ολυμπιακού να προκριθεί από τον όμιλο του europa league. Ποια πρόκριση; Ας κερδίσει απόψε με το καλό ο Ολυμπιακός, κι αυτό προς το παρόν είναι το καλύτερο.
Μιλάμε ποδοσφαιρικά. Μιλάμε αληθινά. Που σημαίνει τι κάνει σήμερα η ομάδα. Όχι τι θα κάνει στο... επόμενο και το μεθεπόμενο ματς, γιατί η πρόκριση δεν εξαρτάται απόψε. Ακόμα κι αν κερδίσει ο Ολυμπιακός (φώτο, από το 0 - 0 στο Καραϊσκάκη, με την Μπέτις στο πρώτο ματς του ομίλου).