ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ… ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ

 

Ευτυχώς που υπάρχει δημοσιογραφία. Ποδοσφαιρική αρθρογραφία. Διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να βγει το ζητούμενο συμπέρασμα από το καυτό σε ανοστιμιά ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1. Κι αυτό, λέω για το συμπέρασμα, είναι ότι οι αντίπαλοι… μοιράστηκαν τους βαθμούς. Επειδή το ματσάκι τελείωσε ισόπαλο, και από ένα γκολ έκαστος. Που σημαίνει, κατά την υψηλή κριτική, για όποιον έχει κουκούτσι μυαλό, πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχουν παράπονα από το αποτέλεσμα. Η μοιρασιά ήταν δίκαιη.

Αλήθεια, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ πήγαινε για το ‘’Χ’’;. Όχι, βέβαια. Τη νίκη ήθελε, όπως και ο Ολυμπιακός. Άρα, και οι δυο απέτυχαν. Για ποια… μοιρασιά μιλάνε;

Συμπέρασμα δεν βγήκε, άλλωστε και δεν αναμενόταν να βγει, από τους ανώνυμους σχολιαστές των social media. Ένας αγώνας έγινε στο ΟΑΚΑ και τον είδαν…διαφορετικά οι αεκτζήδες από τους ολυμπιακούς, αλλά και οι ουδέτεροι τρίτοι. Κι αυτοί δεν αμέλησαν το καθήκον τους να προσθέσουν τη δική τους φασολάδα.

Τα ηλεκτρονικά μέσα, πάντως, έκαναν το καθήκον τους να αναρτήσουν τις αναλύσεις τους διότι υπηρετούν την ελευθερία στο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων στο όνομα της βελτίωσης του ποδοσφαίρου.

Τι λέω εγώ για το παιχνίδι ΑΕΚ- Ολυμπιακός; Οι δυο ομαδάρες δεν έπαιξαν μπάλα. Δεν με ικανοποίησαν. Όσοι έμειναν ευχαριστημένοι με τη… μοιρασιά, νοιώθουν αδικημένοι, άτυχοι, και ό,τι ‘άλλο από το 1-1, είναι ελληνόπουλα του σύριζα και της ΝΔ. Δηλαδή; Δεν έχουν απαιτήσεις. Όχι από τα κόμματα, αλλά από τον εαυτό τους.

Άκου, μοιρασιά…

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ