ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο… ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ!

 

Το έκανε Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό. Έφερε τον σακατεμένο από τραυματισμούς Μάϊκλ Εσιέν, όνομα βαρύ του… παρελθόντος, για να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Το έκανε και ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Έφερε τον τελειωμένο πρώην ποδοσφαιριστή, βεντέτα κι αυτός, τον Δημήταρ Μπερμπάτωφ, για να σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού.

Το έκανε και ο Μαρινάκης όταν πλέον έχασε ένα πρωτάθλημα. Έφερε έναν βετεράνο, πρωτοκλασάτο όνομα, τον Γιάγια Τουρέ. Ο κόσμος, βέβαια, είναι κόσμος. Έτσι φτιάχτηκε από καταβολής και το πανηγύρισε. Έτρεξε στο αεροδρόμιο για τον Εσιέν, για τον Μπερμπάτωφ, για τον Τουρέ. Και όποιος αναρωτιόταν, όπως ο αποδυτηριάκιας, αν θα παίξει μπάλα ο Τουρέ, ήταν εκτός κλίματος.

Τους κέρδισε ο Πλατέλλας. Και τον Τουρέ και τους άλλους πρωτοσελιδάτους του Ολυμπιακού. Ποιος είναι ο 30χρονος βιοπαλαιστής του ποδοσφαίρου; Είναι ο 1μ.64 ύψος και δίχως βάρος ειδικό ποδοσφαίρου, που ξεκίνησε από την Καλλιθέα κι έπαιξε τρία χρόνια στην ΑΕΚ.

Δεν τον ήθελε άλλο η ΑΕΚ τον Ευάγγελο Πλατέλλα και τον αποδέσμευσε ενάμισυ χρόνο πριν τη λήξη του συμβόλαιου του, το 2016. Ο παίκτης πήγε Ατρόμητο και στο Περιστέρι δεν στέριωσε, διότι αμέσως τον ελευθέρωσε η ΠΑΕ. Δεν έκανε ούτε στον Άρη στην συνέχεια ο Πλατέλλας. Μεροκάματο βγάζει σήμερα από τον ΟΦΗ της Α’ εθνικής. Τίμια και εργατικά κερδίζει τα ψιλά, ουδεμία σχέση με τα φράγκα που κονομάνε οι συνάδελφοι του Ολυμπιακού ( Στη φώτο ο Πλατέλλας με τον Μιράντα στο χθεσινό 1-0 ΟΦΗ-Ολυμπιακός).

Διαβάστε ακόμα:

''ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ'' ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΤΟ ''2'' ΜΕ ΑΡΗ