ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;

 

Ο Μαρινάκης που χρόνια δεχόταν ομαδικές καταγγελίες από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ότι είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, για μία φορά ακόμα μίλησε για την… συμμορία εναντίον του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (φώτο).

Το ίδιο έκανε και η ΑΕΚ, μετά την τιμωρία της με αφαίρεση τριών βαθμών. Όχι απλά ότι ήταν μία άδικη απόφαση, αλλά προϊόν επιχείρησης του παρασκηνίου. Μια στημένη δουλειά σε βάρος της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ, τι λέει; Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία και μεγάλο φαβορί στο πρωτάθλημα; Ότι «η ομάδα μας είναι καλύτερη, και θα το χάσει μόνον αν μας στήσουν…». Το λένε, αλλά δεν το δηλώνουν, ούτε το γράφουν- ακόμα- άνθρωποι κοντά στην ομάδα και δημοσιογράφοι που στηρίζουν επικοινωνιακά την ΠΑΕ.

Μικρή σημασία αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα όσα καταγγέλλονται δημόσια η λέγονται ψιθυριστά. Αυτό που αξίζει να σημειώσει κανείς είναι ότι… όλοι έχουν ικανούς… όλους να διαπράξουν ανομολόγητα πράγματα. Και ότι η «εγκληματική οργάνωση», που κάποτε λεγόταν Παράγκα, υπάρχει ακόμα και δρα ως κανονική συμμορία. Υπέρ ποιας ομάδας; Για λογαριασμό ποιου προέδρου;

Ελλάδα 1960, Ελλάδα 2020, ίδιο έργο. Ο πρωταθλητής είναι πάντα ύποπτος. Το ποδόσφαιρο δεν έφτασε ακόμα στο σημείο να μην διαμαρτύρονται για πουστιές οι ΠΑΕ όταν χάνουν το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο… ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ!