ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΟ…

 

Κανένας δεν γνωρίζει γιατί προσελήφθη ο Άγγελος Αναστασιάδης προπονητής στην εθνική ομάδα. Με ποια κριτήρια, δηλαδή. Ο οποίος Αναστασιάδης θα έχει συνεργάτη του τον Άγγελο Μπασινά. Αυτά γίνονται μόνον στην Ελλάδα.

Ο Μπασινάς εκ Χαλκίδας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έγινε πρωταθλητής Ευρώπης το 2004. Μέγας τίτλος τιμής και αξίας για Έλληνα ποδοσφαιριστή. Προπονητικά, όμως, ο 43χρονος Μπασινάς από τότε που κρέμασε τα παπούτσια του, το 2010, είναι δίχως παρελθόν.

Προσελήφθη και ο Μπασινάς στην εθνική ομάδα και στην πορεία μάλλον θα... βρεθούν οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες του στην ομάδα συνεργατών του Αναστασιάδη. Ο ένας Άγγελος θα δει που χρειάζεται τον άλλον Άγγελο, αφού κι αυτός διαπιστώσει σε ποιο κομμάτι της δουλειάς θα είναι περισσότερο χρήσιμος.

Μήπως γράφουμε κακίες; Όσο κι αν νομιμοποιούμεθα διότι, διάολε, μιλάμε για την εθνική ομάδα. Μήπως στην ΕΠΟ ποντάρουν στο γεγονός ότι είναι Άγγελοι οι Αναστασιάδης, Μπασινάς. Άρα, σίγουρα θα υπάρχει ταυτότης απόψεων, αντιλήψεων, χαρακτήρων.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ; Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ!