Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ

 
«Βρωμάνε» τα επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησε η ποδοσφαιρική αλητεία, με αφορμή το παιχνίδι ΑΕΚ- Άγιαξ, προχθές στο ΟΑΚΑ. Η ρίψη φωτοβολίδων, ακόμα και βόμβας μολότωφ, οι συμπλοκές στην εξέδρα και η «αναμέτρηση» με αστυνομικούς δεν είναι και τόσο… αυθόρμητα επεισόδια. Αυτή είναι η εκτίμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, με ένσημα 40 χρόνων ως παράγοντας του ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ είναι ήδη κατηγορούμενη στην UEFA για τη συμπεριφορά των «φιλάθλων» της και το αφεντικό της ΠΑΕ, ο Μελισσανίδης ψάχνεται. Και ψάχνεται σοβαρά, με συγκεκριμένο οργανωτικό σχεδιασμό, προκειμένου να βρει την άκρη.

Κάποια πράγματα μπορεί να είναι ακραία, αλλά έχουν τη ''λογική'' τους. Την απαράδεκτη «δικαιολογία» τους. Από την άλλη, όταν τα έκτροπα στα γήπεδα είναι ολότελα «άσχετα», ανεξήγητα, επόμενο είναι να προκαλούν υποψίες. Και να γίνονται αντικείμενο έρευνας.
Φαίνεται ότι δεν είναι δύσκολο να διαπιστωθεί, έστω και κατόπιν... ''εορτής'', τι ακριβώς συνέβη, μάλιστα όταν στην κόντρα με τους αεκτζήδες περιθωριακούς είχαν συμμετοχή οι ''αδελφοποιημένοι'' εξτρεμιστές του Παναθηναϊκού. Γνωστό στην πιάτσα ότι εδώ και χρόνια είναι ''χρησιμοποιούμενοι'' κάποιοι γκρουπαρισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Φωνάζουν όποιο σύνθημα ή σηκώνουν το πανό στο γήπεδο που βολεύει εκείνον που θα τους χαρτζηληκώσει.
 
Υπάρχει ο φόβος ότι πιθανότατα όλα όσα συνέβησαν από την προηγούμενη κιόλας του αγώνα ΑΕΚ- Άγιαξ και την επομένη στο γήπεδο να αποτελούν «σχέδιο» με στόχο να ζημιωθεί η ΑΕΚ, από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ