ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ;

 

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Να μη ξέρει να χάνει μία από τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες. Να αποτυγχάνει να κερδίσει ο Ολυμπιακός κι ένα εύκολο παιχνίδι, όπως ήταν χθες στα μέτρα του αυτό στη Ξάνθη, και να ρίχνει την ευθύνη στον… διαιτητή. Κι όχι μόνον.

Δεν φταίει μόνον ο διαιτητής, ο οποίος κατά την ΠΑΕ Ολυμπιακός αγνόησε τρία (!!!) πέναλτυ, αλλά και ο άνθρωπος που το τελευταίο 48ωρο «μίλησε» με τον διαιτητή. Ποιος να 'ναι αυτός ο πονηρός που τον ξέρουν στο λιμάνι, αλλά δεν μας τον φανερώνουν. Φρικιαστικά πράγματα. Αηδιαστικά.

Φταίει ακόμα, κατά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πρωτάθλημα που παίζεται με σημαδεμένη τράπουλα, και το ότι η ΠΑΕ Ξάνθη δεν ανήκει μετοχικά στον… μεγαλομέτοχό της. Το ισχυρίστηκε κι αυτό φόρα παρτίδα από το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αλήθεια, σε ποιόν ανήκει η ΠΑΕ Ξάνθη; Συστήνουμε στον αρμόδιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός που αφήνει τα σχετικά… υπονοούμενα, να ρωτήσει το αφεντικό του, τον κύριο Μαρινάκη. Αυτός, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακού μάλλον γνωρίζει.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ» ΤΗΣ ΑΕΚ