ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ… ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

Δεν κέρδισε η ΑΕΚ στην Λάρισα. Sorry, αλλά αυτό είναι το θέμα; Στο ματσάκι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αυτό είναι το θέμα, δηλαδή το παλούκι. Η ζωή, κορίτσια, έχει ακριβήνει και να σου ζητάνε δυο ώρες από την ημέρα σου, να τις ξοδέψεις εντελώς σκάρτα, πάει πολύ. Κατανοητό;

Δυο επαγγελματικές ομάδες βγήκαν στο χωράφι που το πέρασαν για γήπεδο κι όχι αγροτεμάχιο να καλλιεργούν πατάτες, για να παίξουν μπάλα. Και το μμε να περιμένουν να μας πουν με ποιο αποτέλεσμα θα λήξει ο αγώνας. Ποιος αγώνας, καλύτερο θέαμα θα ήταν αν οι δυο ΠΑΕ κατέβαιναν να παίξουν με τρακτερ.

Βρίσκονται εκτός κόλπου. Στο χώρο του άσχετου. Σε κάποια μαύρη τρύπα του σύμπαντος. Τι μας λένε; Ότι χάθηκαν και οι λίγες ελπίδες της ΑΕΚ για πρωτάθλημα. Είμαστε στη χώρα των ούφο. Το πρόβλημα, λες, ότι είναι… αριθμητικό. Αν προλαβαίνει μια ομάδα, η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός να πάρει πρωτάθλημα, άσχετα αν παίζει ποδόσφαιρο, αν έχει δυνατότητες.

Αν μια ομάδα θα προκριθεί στην Ευρώπη. Να την κάνει τι, την Ευρώπη; Να χάνει 6 στα 6 όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα να τρώει ξύλο από τις δυνάμεις της… πρώην αριστεράς και της προόδου, Μπάτε Μπορίσωφ και Βιντεότον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΙΒΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ… ΣΧΕΔΙΑ