Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΜΕ... ΞΕΝΟ ΟΝΟΜΑ

 

Γιατί ''μπήκαν'' ξένοι διαιτητές στο ντόπιο πρωτάθλημα; Οπότε η κατάσταση ξεπερνάει τα όρια και το πράμα φτάσει στην καρδιά του ηφαιστείου, για να μην γίνει της Πομπηίας, όπως λέμε της Κορέας, κληρώνουν ξένοι. Πρώτα φέρανε αλλοδαπό αρχιδιατητή, έναν περίεργο Σκωτσέζο, μετά τον Πορτογάλο, και το έστρωσαν με ξένους σφυριχτράκηδες. Το λέω απότομα και δεν πουλάω μούρη. Οι ξένοι δεν λύνουν κανένα πρόβλημα.

Αρέσει, δεν αρέσει, η αλήθεια είναι αυτή. Ούτε πιο ικανοί είναι οι ξένοι, ούτε πιο καθαροί. Και όποιος διαφωνεί, την πάω αλλοιώς τη δουλειά.

Η αξιοπιστία του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται από τα κοράκια. Πετάξτε τις τσίμπλες από τα ματάκια σας. Όσο ''ψάχνονται'' οι μεγαλομέτοχοι, το έργο θα βρωμίσει και με ξένους. Εδώ είμαι κι εδώ είσαι.

Πισωγύρισμα εν όψει, και δεν θα χρειαστεί να αναμένεις για πολύ στο ακουστικό σου. Όπως συνέβαινε στα χρόνια πριν την απριλιανή χούντα των συνταγματαρχών. Ερχόταν ο ξένος διαιτητής και δεν ήταν σίγουρο ότι θα παίξει σπαθί, διότι κάποιος από τις δυο αντιπάλους τού την έπεφτε από το αεροδρόμιο κιόλας. Να του προσφέρει μια... ξενάγηση στην Ακρόπολη, μια βόλτα στην Πλάκα και μια εκλεκτή...παρέα για νυχτερινή διασκέδαση στο ξενοδοχείο του.

Υπήρχαν ξένοι που ήταν... μπόσικοι και γι' αυτό ήρθαν στην Ελλάδα για δεύτερη φορά, αλλά έπαιξαν με... διαφορετικό όνομα. Όπως επίσης παρουσιάστηκε το απίθανο (;) να σφυρίξει Έλληνας διαιτητής σαν ξένος!


Διαβάστε ακόμα:

ΠΩΣ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ