Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ... ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

Ένας ακόμα Σέρβος στην ΑΕΚ. Μια ακόμα αποτυχημένη μεταγραφή; Άγνωστο! Ούτε μπορεί κανένας να προβλέψει αν ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου Νέναντ Κρίστιτσιτς, θα “πιάσει” που λέμε. Είναι τζογαδόρικη ηλιθιότητα να ποντάρει κανείς έστω κι ένα ευρώ, σχετικά με την τύχη του Κρίστιτσις. Η όποια αγοραστική αξία του δεν βοηθάει στη σχετική πρόβλεψη.

Οι φυλλάδες, βέβαια, γράφουν τα δικά τους. Στους πορωμένους απευθύνονται και η υπερβολή είναι… θεμιτή. Και τα… παλτά του παρελθόντος ξεχνιούνται, δεν αποτελούν αυτοσυγκράτηση στον ενθουσιασμό που κυριαρχεί στο οπαδικό ποίμνιο της ομάδας.

Για παράδειγμα ο Ντράγκαν Τσίριτς. Σέρβος κι αυτός, η πιο βαρβάτη παλτουδιά της ΑΕΚ. Ο “Μαραντόνα των Βαλκανίων” που ήλθε από την Μπαρτσελώνα. Η τεράστια μεταγραφή το 1999 που αποδείχτηκε… βιζόν, παρέμενε στην κρεμάστρα. Ένας παίκτης που πριν τα 30 του χρόνια κρέμασε τα παπούτσια του. Μπάλα ήξερε και πολύ και καλή, αλλά δεν ήταν πεινασμένος για ποδόσφαιρο.

Η Μπαρτσελώνα για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο είχε πάρει τον Τσίριτς γιατί είχε βάλει 66 γκολ σε 5 χρόνια με την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Τι έκανε στην Ισπανία ο Σέρβος πριν έρθει στην ΑΕΚ; Μηδέν γκολ κι όμως, οι αεκτζήδες τον είχαν υποδεχτεί σα θεό. Τους βγήκε το παλτό. Που το ψώνισαν από σβέρκο.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΠΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ!