ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ… ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Όταν μια ομάδα παίζει όπως η χθεσινή ΑΕΚ στα Γιάννενα, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ούτε τον πιο κακό… εαυτό της. Μια τέτοια κουβέντα λέγεται, έχει το νόημα της, διότι στο ποδόσφαιρο ο Νο 1 αντίπαλος κάθε ομάδας είναι η… ίδια η ομάδα. Πρώτα δίνει εξετάσεις σε σύγκριση τα δικά της κυβικά και μετά δείχνει τα δόντια της στον αντίπαλο.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δικαίωσε την καλή και σταθερή πορεία της την περασμένη σαιζόν με την πρόκριση στο champions league. Όταν απέκλεισε δυο αντιπάλους. Στη συνέχεια, όμως, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ έδειξε πως δεν είναι ικανή να υπερασπίσει τον τίτλο της. Με συνέπεια να απομακρυνθεί από την κορυφή της βαθμολογίας.

Χθες στα Γιάννενα η ΑΕΚ πραγματοποίησε μακράν την καλύτερη της εμφάνιση. Στα Γιάννενα έκανε ό,τι ήθελε. Τέσσερα γκολ στο α ημίχρονο και τρία δοκάρια. Άτυχη; Γιατί όχι, αν μετρήσει κανείς ότι στο πρωτάθλημα έχει… σκοράρει συνολικά 16 σουτ στα δοκάρια.

Ομάδα για πρωτάθλημα η ΑΕΚ! Και δεν χρειάζεται μεταγραφές!!! Με τέτοια εμφάνιση σαν τη χθεσινή για πλάκα κερδίζει κάθε αντίπαλο.

Νόμος άγραφος στη μπάλα. Ποτέ δεν βγαίνει αξιόπιστο συμπέρασμα από ένα μονάχα ματς. Μήπως η ΑΕΚ στο 4-0 ''βοηθήθηκε'' από τη μετριότητα του ΠΑΣ; Δεν ξέρεις. Η ΑΕΚ θα επαναλάβει τη θαυμάσια απόδοση της και στο επόμενο παιχνίδι; Δεν ξέρεις. Μήπως η ΑΕΚ χωρίς πλέον το άγχος του πρωταθλητισμού απλώνει τις δυνατότητες της από το πρώτο κιόλας λεπτό, όπως χθες στα Γιάννενα; Δεν ξέρεις.

Τίποτα δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο πριν σφυρίξει για πρώτη φορά ο διαιτητής.