ΑΤΥΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ… ΠΑΟΚ

 

Δεν είναι αστείο. Η κλήρωση του κυπέλλου δεν έκανε το χατήρι του Ολυμπιακού. Έπεσε με την Λαμία αντίπαλος και, βέβαια, είναι το φαβορί να περάσει στους «4» της διοργάνωσης. Άτυχος, όμως, ο Ολυμπιακός αν ληφθεί υπ’ όψιν η εύλογη επιθυμία του να κοντραριζόταν με τον ΠΑΟΚ.

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Μετά έρχεται η διάκριση στην Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου. Επόμενο, λοιπόν, είναι να αποζητούσε να δώσει ένα ''μάθημα'', κι όχι μόνον, στον «προσωπικό» του αντίπαλο. Στον ΠΑΟΚ.

Χωρίς πρωτάθλημα και κύπελλο το 2018 ο Ολυμπιακός σήμερα είναι πίσω οκτώ (8) βαθμούς στο πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο και κυπελλούχο ΠΑΟΚ. Αν, λοιπόν, απέκλειε στο κύπελλο τον ανταγωνιστή του ο Ολυμπιακός θα πόνταρε σε ψυχολογικού τύπου «τρομοκρατικό» κτύπημα στον ΠΑΟΚ. Η πρόκριση του Ολυμπιακού θα ισοδυναμούσε σε ανοικτή αμφισβήτηση της αγωνιστικής υπεροχής του ΠΑΟΚ, όπως καταγράφεται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Τα τέσσερα ζευγάρια: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, Ατρόμητος- ΑΕΚ, Εργοτέλης- Αστέρας, Λαμία- Ολυμπιακός. Τα διπλά παιχνίδια αρχές και τέλος Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΔΑΛ ΤΟ ΚΑΘΕ… ΔΑΜΑΛΙ