Η ΑΕΚ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ;

 

Με τέτοια χάλια, σαν κι αυτά στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΚ δεν κερδίζει όχι τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Τετάρτη, την εξ αναβολής εμβόλιμη αγωνιστική. Με πια περίεργα αρνητικά εμφάνιση η πρωταθλήτρια 2018 λες και δεν έκανε κέφι να πάρει το τρίποντο. Τελικά, έφυγε από το γήπεδο με νίκη 2-0. Συμβαίνουν τέτοια απίθανα στη μπάλα.

Προηγήθηκε η ΑΕΚ με ωραία κίνηση του Μάνταλου στο 14. Και σκέπτεται κανείς. Αν η ΑΕΚ δεν είχε σκοράρει θα παρουσίαζε πάλι αυτό το αποκρουστικό θέαμα; Μάλλον, ναι. Γιατί το 1-0 ήταν ολότελα ρευστό. Γιατί η ΑΕΚ δεν… ενδιαφερόταν να ντουμπλάρει το σκορ, να σιγουρέψει το ματσάκι και είχε παραχωρήσει τα πάντα στους γηπεδούχους.

Πώς, άλλωστε, να ψάξει ένα δεύτερο γκολ η ΑΕΚ όταν «αγωνιζόταν» με την… πλάτη στην περιοχή του Πανιωνίου. Και δεν την επισκεπτόταν καν. Μία- δύο φορές που έφτασε έξω από τα καρέ του Πανιωνίου αυτό έγινε με μισό παίκτη.

Τρίτη νίκη, με μηδέν παθητικό, συνολικά 9-0 γκολ, στα τρία παιχνίδια του 2019 η ΑΕΚ, κόντρα στον μέτριο Πανιώνιο άλλαζε τη μπάλα κουρασμένα, ανεύθυνα, αδιάφορα. Ένα πράμα που δεν βλεπόταν.

Στα τελευταία λεπτά ο Γκάλο δεν κατάφερε να… ισοφαρίσει με αυτογκόλ και στη συνέχεια ο Μπάρκας κράτησε το 1-0 σε μακρινό σουτ. Το 2-0 έγινε από λάθος του τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΟΥΦΟΥΣΕ ΚΟΚΑΙΝΗ Ο BORG... ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ