Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

 

Δεν λέει τίποτα η μία ακόμα νίκη της ΑΕΚ, με το φτωχό και ρευστό έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού κόντρα σ΄ έναν φτωχοδιάβολο του πρωταθλήματος, τον Λεβαδειακό. Όπως δεν λέει τίποτα ότι η ΑΕΚ που σκόραρε στο 24 είχε κι άλλες ευκαιρίες.

Αυτό που λέει είναι τι θα κάνει η ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με τον κυπελλούχο και μεγαλο φαβορί για την κούπα ΠΑΟΚ. Κανένας δεν περίμενε ότι την 19η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα ήταν 15 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ. Αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι ο δικέφαλος του Βορρά κι όχι της Μακεδονίας ξεκίνησε με μείον δύο και ο δικέφαλος του νότου τιμωρήθηκε με μείον τρεις βαθμούς.

Είναι απίθανο να καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, ΠΑΟΚ 50, ΑΕΚ 36. Η ΑΕΚ, όμως θα παίξει για πάρτη της, όχι για τον… Ολυμπιακό που περιμένει στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ.

Τεράστιο ματς το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, που πιθανότητα να κρίνει οριστικά το πρωτάθλημα. Υπ’ όψιν ότι ο ΠΑΟΚ, ακριβώς επειδή την επόμενη κιόλας αγωνιστική θα περιμένει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, καίγεται για την νίκη, περισσότερο από την ΑΕΚ.

Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο δικεφάλων στο ΟΑΚΑ ήταν ο τελικός κυπέλλου τον περασμένο Μάιο κι εκεί μίλησε η ανωτερότητα του νικητή ΠΑΟΚ με 2-0. Πράγματι, η ΑΕΚ είχε υστερήσει κι ήταν επόμενο να υποταχτεί στον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή πιθανόν το αποτέλεσμα να μην κριθεί από την όποια αγωνιστική αξία των δύο ρόστερ, όσο από το αν οι δύο ομάδες θα είναι οπλισμένες ψυχολογικά ώστε να ανταποκριθούν στην «ιδιαιτερότητα» του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ… ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ