ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΟΚ ΜΕ «Χ» ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Κράτησε το αήττητο ο ΠΑΟΚ και στο εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Τι άλλο καλύτερο να περιμένει μετά την μαλακία, τη χοντρομαλακία ποδοσφαιριστή του, του Ζαμπά, να πάρει την κόκκινη. Στην πραγματικότητα δεν την πήρε, τη ζήτησε (!) από τον διαιτητή. Σε άλλες εποχές η σκέψη θα πήγαινε στο πονηρό. Τόσο αδικαιολόγητη και αξιόποινη η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έβαλε το γκολ, προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ που κυριάρχησε δεν κέρδισε τίποτα περισσότερο από την ισοφάριση. Ένα γκολ που το κατάφερε μόνο με τον τρόπο που το έψαχνε. Με σέντρες.

Μετράει το αποτέλεσμα. Το 1-1, όχι το πώς και το γιατί προέκυψε η ισοπαλία. Με ένα ακόμα «Χ» στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ καθαρίζει τη μπουγάδα. Τελειώνει οριστικά το πρωτάθλημα.

Με ισοπαλία και με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ διατηρεί τη διαφορά των 6 βαθμών και άσε τον Μαρινάκη να σκοτωθεί με τον Μελισσανίδη για την βου θέση.

Τετελέσται. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί. Η ομάδα του Κούδα και του Σαράφη και των άλλων παικταράδων ήταν των τραυματικών συμπλεγμάτων. Μεγάλοι παίκτες, μεγάλη ομάδα, αλλά του αιώνιου κόμπλεξ. Ο ΠΑΟΚ του σήμερα είναι των ακριβών συμβολαίων και των λεγεωναρίων. Αυτή η ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα από το κράτος των Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΣΙΓΟΥΡΕΥΕΙ ΤΟ… ΣΙΓΟΥΡΟ