ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

 

Πριν από 15 χρόνια ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από ερασιτεχνική ομάδα. Τους Καππαδόκες της γενέτειρας του Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαίρι του 2016 φεύγει από τον Πανιώνιο και είναι το φαβορί να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Μόνον τα χέρια δεν είχε δώσει με τον μεγαλομέτοχο Μαρινάκη.

Και μόνο η «φήμη» ότι ''πράσινος'' θα καθίσει στον πάγκο του κόκκινου θρύλου προκάλεσε… αναστάτωση στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Επειδή την περίοδο 1992-95 ο Ουζουνίδης φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τελικά, δεν πήγε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 ο Ουζουνίδης, κατέληξε τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς στον Παναθηναϊκό. Και το καλοκαίρι του 2018 ανέλαβε την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η άδοξη διακοπή της παρουσίας του στην ΑΕΚ είναι ένα γεγονός που τουλάχιστον σήμερα θεωρείται βέβαιο πώς ορίζει αρνητικά το μέλλον του Ουζουνίδη όσο αφορά την επιστροφή του σε «μεγάλη» του πρωταθλήματος. Ο Ουζουνίδης είναι μόνον 50 χρονών, όμως θα χρειαστεί πρώτα τύχη και σίγουρα επιτυχίες σε άλλη, σε άλλες ομάδες για να επιστρέψει σε ΠΑΕ που κάνει πρωταθλητισμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ… «ΑΔΙΚΕΣ» ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ