ΑΠΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΥΡΟΣ

 

Δεν άντεξε ούτε μία σαιζόν να βγάλει στην ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας προπονητής. Κι ήταν επόμενο η πρωταθλήτρια να στραφεί πάλι σε ξένο. Και, τελικά, κατέληξε στον γνωστό Χιμένεθ.

Ο οποίος Χιμένεθ, αξίζει να το σημειώσουμε, ανέλαβε την ΑΕΚ για τρίτη φορά κι αφού ήταν και την τρίτη φορά στην ανεργία. Χωρίς ομάδα. «Ελεύθερος».

Επί του θέματος. Επί της ουσίας. Δεν υπάρχει στην πιάτσα Έλληνας προπονητής σε ομάδα της πρώτης γραμμής πυρός. Στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν άλλες ΠΑΕ. Κακά τα ψέματα. Ποια να ‘ναι η τέταρτη ΠΑΕ που σήμερα είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό; Η καμία.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται κολλημένος σε φάση «μεταβατική». Χρεωμένος. Μη αδειοδοτημένος. Με ρόστερ ανάγκης προσπαθεί να ρεφάρει, να αλαφρώσει τα βάρη που κουβαλάει. Ο Άρης, η άλλη βαρειά φανέλα, προέρχεται από την Β’ εθνική και την κουτσοβγάζει, αλά Πανιώνιος και σία, με δανεικούς... ελληνικών ΠΑΕ.

Ξεχασμένη επιλογή, λοιπόν, είναι πια ο Έλληνας προπονητής για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, και Ολυμπιακό. Μετά την αποτυχία του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ, ο Έλληνας προπονητής θα παίζει σε Απόλλωνα και Πανιώνιο, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό, Άρη και Αστέρα, Ξάνθη και Λάρισα. Μέχρι εκεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΦΥΓΕ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΜΕΙΝΕ…