Ο ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

 

Δυο γκολ πέτυχε στην ΑΕΚ ο Φορτούνης. Ο γνωστός φοβικός παίκτης που δεν το συνηθίζει να μπαίνει στη φωτιά και στην αντάρα. Να, που στο β΄ημίχρονο αποφάσισε να πιάσει από το χέρι τον Ολυμπιακό και σαν αληθινός ηγέτης να τον οδηγήσει στο ταπεινωτικό για την ΑΕΚ 4-1. Τι διάολο έγινε;

Μια πρώτη κουβέντα είναι ότι τα πανιά του Φορτούνη γέμισαν αέρα διότι η ΑΕΚ έπαθε καθίζηση. Μια άλλη κουβέντα είναι ότι ο παίκτης… συμβιβάστηκε με την τόλμη. Ξέχασε τις φοβίες και τις δειλίες του και μεταμορφώθηκε σ’... άλλον.

Ένας Φορτούνης που είπε ''Αυτή κι εκείνη η φάση είναι δική μου, θα την τελειώσω εγώ. Δεν θα στέλνω μονάχα τη μπάλα στο στεφάνι με τις φλόγες ολόγυρα, αλλά αν χρειαστεί ο ίδιος θα μπουκάρω να διαπεράσω το καυτό στεφάνι''. Ένας τέτοιος Φορτούνης θα βοηθήσει πολύ τον εαυτό του πρώτα και βέβαια τον Ολυμπιακό.

Ο Σιμόες είναι παίκτης αξίας, όμως του λείπουν παιχνίδια. Που δεν τα αναπληρώνει η προπόνηση στο διάστημα της αποχής του. Έλειπε από τον 29χρονο η ενέργεια για να ανταποκριθεί στα 90. Ο δε νεαρός Άλεφ είναι ανώριμος και δεν μπορεί να αναπληρώσει το έλλειμμα Σιμόες στο κέντρο της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ 4-1 ΚΑΙ ΤΗΝ… ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ