ΑΕΚ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΤΡΕΞΕ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ

 

Καταπληκτική η ΑΕΚ, καλύτερη δεν γίνεται όταν παίζει χωρίς αντίπαλο. Ο Ατρόμητος μάλλον απουσίαζε από το γήπεδο, δεν παρουσίασε αντίσταση και άφησε την πρωταθλήτρια αυτή να προχωρήσει στη συνέχεια του κυπέλλου. Έτσι η ΑΕΚ επισκέφτηκε περισσότερες από κάθε άλλο αγώνα την περιοχή του αντιπάλου.

Τρία γκολ και τρία δοκάρια η ΑΕΚ, ενώ εντυπωσίασε και με την… άνεση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Τακουνάκια, ντρίμπλες, υψηλή τεχνική που δεν βλέπει κανείς και στο διπλό της προπόνησης. Όλα κύλησαν θαυμάσια για την ΑΕΚ, δεν ένοιωσε καμιά απειλή και πήρε την πιο εύκολη πρόκριση.

Με μια άλλη κουβέντα, η ΑΕΚ λες και έτρεξε μόνη της και τελικά πέτυχε να τερματίσει πρώτη. Γιατί, όμως, ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε τόσο λιπόθυμος στα όρια της αδιαφορίας; Μια εξήγηση λογική, όχι απαραίτητα και αληθινή, είναι η… ματαιότητα να προσπαθήσει να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι. Δηλαδή;

''Γιατί να σκοτωθούμε... '', ίσως να δούλεψε mia τέτοια ψυχολογία στον Ατρόμητο, ''... έτσι κι αλλοιώς χαμένοι είμαστε από χέρι. Η ΑΕΚ μας κέρδισε 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτυ του Σιδηρόπουλου, ο οποίος αρνήθηκε να μας δώσει κανονικό πέναλτυ σε βάρος της ΑΕΚ''..

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η… ΚΡΗΤΗ;