ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ…

 

Τα γεγονότα. Δεκέμβριος του 2018 ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη κερδίζει 3-0 την Λαμία, στην δεύτερη παρουσία της στο μεγάλο πρωτάθλημα. Φεβρουάριος 2019 ο Ολυμπιακός, τόσο ενωρίς, τόσο πρόωρα είναι άουτ. Ο απόλυτα χαμένος. Εκτός πρωταθλήματος, εκτός Ευρώπης και εκτός κυπέλλου. Χωρίς νίκη σε δύο αγώνες με την επαρχιακή Λαμία.

Αλλόκοτο. Κέρασμα στους μπουκ. Η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο (φώτο). Η Λαμία! Στη διοργάνωση που μόνον σ’ αυτή θα μπορούσε να ρεφάρει ο Ολυμπιακός το 2019. Αποκλεισμός μέσα στο Καραϊσκάκη. Με ήττα. Και το γκολ δεν το δέχθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, να έχει τη δικαιολογία ότι δεν… πρόλαβε να αντιδράσει. Το 0-1 έγινε στο 52.

Είναι και τα τρία (!!!) γκολ στο πρώτο ματς κυπέλλου με την Λαμία. Είναι πολλά τα 3 και γίνονται… περισσότερα διότι ο Ολυμπιακός τα έφαγε από την Λαμία. Τελικά, για όποιον στέκεται στα γεγονότα, η διπλή αναμέτρηση στην προημιτελική φάση κυπέλλου ρίχνει φως στη… θολούρα που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους. Η αποτυχία με την Δυναμό Κιέβου. Η πανεύκολη ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Η αδυναμία (;) να περάσει την… Λαμία. Το πιο δύσκολο είναι άλλο στον Ολυμπιακό.

Ποιο είναι το αύριο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα πράγματα. Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος, καταδικασμένος να παίρνει τίτλους, όμως πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι είναι το ερώτημα. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ θα αντιμετωπίσει την κατάσταση με τη γνωστή «συνταγή»; Νέος προπονητής, αντικατάσταση πολλών παικτών μαζί και φτοθ απ’ την αρχή;

Λεφτά υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Στελέχη διαθέτει το μαγαζί. Στο στόχο για ένα καλύτερο αύριο παίζει και η «φιλοσοφία» στην οικοδόμηση ή ανοικοδόμηση της ομάδας, που πιθανόν να μην είναι ορθολογική.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ