ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

 

Δύο διαφορετικά μεγέθη. Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ. Ποιο άλλο αποτέλεσμα να κάτσει παρά η νίκη της ομάδας με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Επόμενο και η εικόνα του αγώνα να μιλάει μόνη της. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ με 2-0 τον Παναθηναϊκό που... προσπαθούσε. Η διαφορά, όμως, των δύο αντιπάλων ήταν ολοφάνερη.

Δεν έχουν λογική τα σχόλια του τύπου ''Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για τον Παναθηναϊκό αν είχε το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές…''. Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα! Η σωστή επισήμανση είναι «Ευτυχώς, που απαγορεύτηκε στο μη αδειοδοτημένο Παναθηναϊκό να κάνει μεταγραφές».

Ήδη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ασήκωτο οικονομικό πρόβλημα. Αν έκανε, έστω και βερεσέ, αγορές παικτών αξίας, τότε ήταν το απόλυτο στάνταρ να χρεοκοπήσει. Δεν θα μπορούσε να σηκώσει κεφάλι.

Υπάρχει κομμάτι του κόσμου, όχι μόνον στον Παναθηναϊκού, σε κάθε ομάδα, που αδιαφορεί για το πόσο θα επιβαρυνθεί οικονομικά η ΠΑΕ. Αρκεί να φορέσουν τη φανέλα παικταράδες. Να κάνουν υπερήφανο τον οπαδό. Να του δώσουν ελπίδες. Κι αν πληρώσει το αφεντικό. Αμ, δε!

Δεν θα χρεωθεί ο μεγαλομέτοχος, αλλά η ΠΑΕ. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΤΟ… ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ