Ο ΚΑΘΕ ΧΑΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Ο τελικός κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο με άδειες εξέδρες και οι αντικυβερνητικοί, από κοντά και κάποιοι περίργοι, κατηγοράνε την κυβέρνηση. Η κριτική πιάνει και κάποιο Βασιλειάδη που παριστάνει τον αρμόδιο υπουργό. Και νομίζουν όλοι οι της πλάκας εισαγγελείς στη δίκη της κυβέρνησης, με αφορμή την απόφαση να παιχτεί το ματς χωρίς κόσμο, πως την σχολιάζουν πολιτικά. Αίσχος, λέει, και ντροπή που θα γίνει τελικός σε γυμνό γήπεδο.

Πολύ καλά έπραξε ο σύριζας, διότι ξηγήθηκε για πάρτη του. Δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι να μην έχουν συναίσθηση της ανυπαρξίας τους. Πέντε χρόνια είναι στο γκουβέρνο και δεν έκαναν τίποτα. Πέντε χρόνια την βγάζουν με σαλιαρίσματα της δήθεν αριστεράς. Θα κάνουμε και θα δείξουμε. Ουδεμία επί της ουσίας πολιτική παρέμβαση στο χώρο.

Το ποδόσφαιρο ήταν στα σκατά, και στο πέμπτο χρόνο της δήθεν αριστεράς του κώλου, απ' εκεί που βγαίνουν τα σκατά, παραμένει στα σκατά. Τελικός χωρίς θεατές. Αυτό κατάφεραν οι παρλαπίπες.

Γίνεται και κυβέρνηση ο θίασος τον Ιανουάριο του 2015 και κάποιος Κοντονής λέει και ξαναλέει, και ξανά μανά λέει πως ''Εμείς δεν ανεχόμαστε τη βία, εμείς είμαστε διαφορετικοί'' και άλλα τέτοιες σαχλαμάρες. Και τον χειρώτερο χάλια να μαζέψεις από το δρόμο τέτοια παραγωγή κυβερνητικού έργου θα την παρουσιάσει. Να σκάνε επεισόδια και ο χάλιας υπουργός να πετάει την ίδια δήλωση που την έχουν πολυμεταχειριστεί οοοοοόλοι οι χάλιες προηγούμενοι υπουργοί αθλητισμού.

Το ζήτημα δεν είναι ότι ο κάποιος ανύπαρκτος Βασιλειάδης φέρεται να πήρε την απόφαση αποχής θεατών στον τελικό. Αλλά αυτή η απόφαση είναι η πανηγυρική ομολογία της πεντάχρονης ανυπαρξίας μιας και γαμώ το μπλα μπλα στην καταπολέμηση της γηπεδικής αλητείας που σαμποτάρει εμπορικά το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ