Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο κάθε ξένος και από την πιο υποανάπτυκτη κοινωνικά και πολιτιστικά γωνιά του πλανήτη έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί την Ελλάδα ένα μπουρδέλο. Από πλευράς οργάνωσης κράτους ένα κωλοχανείο σκέτο. Και ουδείς Έλληνας δικαιούται να διαμαρτυρηθεί.

Αύριο Σάββατο θα γίνει ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στα αδελφά σωματεία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με καταγωγή τις χαμένες πατρίδες ενώπιον χιλίων ατόμων σε στάδιο 72.000 θέσεων. Αυτό δεν είναι το χειρώτερο, ότι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ματς της χρονιάς θα παιχτεί με κλειστές τις πόρτες. Επειδή στο μπουρδέλο ΑΚΟΜΑ δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς τον κίνδυνο να γίνει viral στα κανάλια του πλανήτη.

Το χειρώτερο είναι ότι οι χίλιοι θεατές θα αστυνομεύονται από 3.000 μπάτσους. Παρά το γεγονός ότι όσοι θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ με προσκλήσεις θα είναι τσαμπουκαλεμένοι, δηλαδή γνωστά τα προσωπικά τους στοιχεία. Κι όμως, και από τους καρατσεκαρισμένους θεατές του τελικού, σύμφωνα με τους διοργανωτές του τελικού, θεωρείται πιθανή η απειλή επεισοδίων. Γι' αυτό η αστυνομία θα διαθέσει τρεις άνδρες ανά έναν θεατή.

Και ρωτάω εγώ ο μαλάκας Έλληνας. Ποιος μαλάκας πληρώνει την αστυνομία; Εγώ, ο φορολογούμενος. Με ρώτησαν εμένα τον καπετάν μαλάκα αν συμφωνώ να επιβαρυνθώ σχετικώς; Μου τα παίρνουν κανονικά και με το νόμο οι κυβερνητικοί για να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή να... αποφασίζουν τελικό χωρίς κόσμο. Μου τα παίρνουν και για φυλάνε τους επίσημους και τους ιμιτασιόν σελέμπτιτις που θα πάνε γήπεδο με πρόσκληση.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ