ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ... 2017

 
Επιτέλους ολοκληρώθηκε η έρευνα για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου ΠΑΟΚ- ΑΕΚ και θα κάτσουν στο σκαμνί περίπου 30 άτομα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις η δίκη θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2020. Δεν θα τραβήξει πιο μακριά, αυτοί που είχαν συμμετοχή στους τσαμπουκάδες και είχαν συλληφθεί από την αστυνομία θα τιμωρηθούν με αποφάσεις σε λιγώτερο από ενάμισυ χρόνο.
 
Μη γίνει παρεξήγηση. Η κουβέντα αφορά την εγκληματική δράση των ''φιλάθλων'' των δυο ομάδων στον τελικό του 2017. Τα αξέχαστα έκτροπα στο στάδιο του Βόλου.
 
Φοβερό. Τραβάει μαχαίρι ο άλλος είτε για την ομαδάρα του, είτε γιατί ξενοπηδήχθηκε η γκομενάρα του και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει μετά από πέντε, ίσως και 10, 15 χρόνια. Σκότωσε κάποιος σήμερα; Ποια είναι η καμπάνα, θα την ακούσει αφού θα έχουν ξεθάψει τον πεθαμένο. 
 
Μη βιαζόμαστε. Πρώτα, λοιπόν, θα καθαριστεί η δουλειά με τις αλητείες στον τελικό του 2017 και μετά έχουν σειρά τα επεισόδια στον τελικό του 2018 και του 2019. Ναι, και το περασμένο Σάββατο δεν άφησαν λευκή την ατζέντα οι προσκλησάκηδες στο ΟΑΚΑ. Τίμησαν την παράδοση.
Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΚΛΑΣΗ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ