ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

 
Φάρσα είναι να λες ''πρωτάθλημα'' αυτό του μπάσκετ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Για ποια, λοιπόν, αναδιάρθρωση μιλάνε και πασχίζουν οι άλλες ομάδες; Οι στην πραγματικότητα εκτός πρωταθλήματος. Είτε με 18, είτε με 14 ΚΑΕ, το πρωτάθλημα καπελώνεται από την αντιπαλότητα των δυο μεγάλων μονομάχων. Και τα τελευταία χρόνια, που ξεχώρισαν και με διαφορά οι δυο τους, παράγεται εμετός σκέτος, δηλητήριο χωρίς αντίδοτο από την αντιπαλότητα τους.
Μόνο όσοι έχουν πάρει... πόστο και εξωαγωνιστικά παίζουν σ' αυτό το ανθυγιεινό σκηνικό, μόνο όσοι έχουν ανομολόγητη κονόμα σε τούτη την long play αθλιότητα, υποστηρίζουν ποια πλευρά έχει... δίκαιο. Ποια έχει... άδικο. Λες κι αν βρουν την άκρη θα επανέλθει η ηρεμία στο επαγγελματικό μπάσκετ που παίζεται με κανόνες της χουλιγκανοκρατίας.
 Καμιά αναδιάρθρωση δεν θεραπεύει την ανοικτή πληγή, που στο φινάλε ουδεμία σχέση έχει με το μπάσκετ. Δυο είναι οι επιλογές. ''Ναι'', αλλά και ''Όχι'' στην αναδιάρθρωση, αδιάφορο αν γίνει ή δεν γίνει, αρκεί να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα το δίπολο της ντροπής. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.
 
Η άλλη πρόταση είναι να συνεχίσουν το διασυρμό του μπάσκετ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αλλά εκτός πρωταθλήματος. Ας κάνουν το δικό τους ''πρωτάθλημα'' και να παίζουν μια φορά την εβδομάδα. Δεν νομίζω να έχουν αντίρρηση οι χούλιγκαν των δυο δοξασμένων αντιπάλων. 
Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ, ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ