ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ..., ΕΥΤΥΧΩΣ!

 

Οριστικό. Δεν γίνεται το πρώτο ματς των playoffs του πρωταθλήματος ανάμεσα στους δυο σεσημασμένους αντιπάλους. Και οι άσχετοι των ΜΜΕ γράφουν ότι ''Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό''. Ποιος Ολυμπιακός; Οι Αγγελόπουλοι δεν κατεβαίνουν. Αυτωνών είναι η απόφαση. Δεν αποφασίζει κανένας... Ολυμπιακός.

Ευτυχώς, που δεν θα γίνει το ματς, έτσι όπως το είχαν φορτώσει ήδη από γκραν σουξέ φανατίλα. Και θα είναι ευτύχημα να μη ξαναπαίξουν στο μπάσκετ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Να γλυτώσουμε από τη χυδαιότητα που ντύνει και στολίζει τις αναμετρήσεις των ''αιωνίων'' πυρπολητών του φιλάθλου πνεύματος, το οποίο υπηρετούν με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

Δεν κατάλαβα. Ποιο είναι το νόημα του όποιου Αγγελόπουλου ή Γιαννακόπουλου να παραμένει ιδιοκτήτης μπασκετικής ανώνυμης εταιρείας, όταν με την ευθύνη του ή όχι δίνει το σύνθημα στη μαχόμενη χουλιγκανοκρατία να δράσει, και να προκαλεί την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Και να ξεβρακώνει την αγαπητή μας κυβέρνηση, που μια ζωή... πάσχει να πνίξει τη βία από τα γήπεδα.

Γελοίοι είναι όποιοι παίρνουν το μέρος της μιας πλευράς, την επαινούν, ενώ κατηγορούν την άλλη πλευρά. Το σωστό, αυτό που θα περίμενε ο υγιής μπασκετόφιλος, αφού στην Ελλάδα είναι αδύνατον να γίνει το ματς σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα, να αποχωρούσε και ο ιδιοκτήτης της άλλης πλευράς. Ο Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ... ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ!