ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ... ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ;

 

Αύριο Τρίτη η εθνική ομάδα, αυτό το περίεργο τσούρμο ποδοσφαιριστών που μόνο ομάδα δεν μοιάζει, αντιμετωπίζει την Αρμενία, Το παιχνίδι είναι κανονικό, όχι πειραματικό, προετοιμασίας, έτσι ώστε ο προπονητής να έχει μια ακόμα ευκαιρία να κάνει... δοκιμές. Να χρησιμοποιεί άλλους παίκτες, να αλλάζει ρόλους σε ίδιους παίκτες, να ζητάει κόντρα πλάνα τακτικής σε αγώνες ίδιας δυσκολίας.

Το τραίνο ξεκίνησε, τα προκριματικά άρχισαν, και ο λογαριασμός γράφει. Κερδίζει η ομάδα, βάζει τρεις βαθμούς στο σακούλι. Δεν κερδίζει, βολεύεται μ' έναν βαθμό ή τελειώνει ένα ακόμα ματς άποντη.

Υποτίθεται ότι ειδικά ο Αναστασιάδης, ακριβώς επειδή είναι Έλληνας κι όχι αναχωρητής από τα εγκόσμια, γνωρίζει αρκετά τους διεθνείς ή τους υποψήφιους να πάρει στην εθνική. Τι κόλπο είναι αυτό να... πειραματίζεται ακόμα τόσο σε παίκτες όσο και στην τακτική. Αδικαιολόγητος.

Στο μεταξύ, από αγώνα σε αγώνα η ομάδα είναι από μαύρα χάλια στα πολύ μαύρα χάλια. Τι να μας πει ο πλέον αρμόδιος και ο πλέον υπεύθυνος; Ότι ακόμα ψάχνεται. Ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει σε κάποιο σταθερό σχήμα. Αλλοιώς να ξεκινάει η εθνική με τη σέντρα και μετά από μισή ώρα, μετά το ημίχρονο, να παίζει λες και στο γήπεδο βλέπουμε άλλη ομάδα.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΑΤΣΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ