ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟ, ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Το ξεβράκωμα στην εθνική ομάδα δεν είναι μόνο αγωνιστικό.Είναι, κυρίως, διοικητικό. Διεθνείς δεν θέλουν τον Αναστασιάδη, που παριστάνει τον προπονητή, τα ΜΜΕ θυμήθηκαν ότι ο εν λόγω επαγγελματίας είναι εντελώς ακατάλληλος. Κι όμως, από την ΕΠΟ στην πράξη δηλώνεται αδυναμία να πάρει την απόφαση. Να απαλλαγεί από τον προπονητή.

Αυτό είναι το ξεβράκωμα της διοίκησης της ΕΠΟ. Του προέδρου της ΕΠΟ. Το ξεβράκωμα όλων των δημόσιων προσώπων που από το πουθενά, από το μηδέν, αναρριχώνται στον αφρό, καταλαμβάνουν αξιώματα, όχι για να προσφέρουν έργο, αλλά για να στείλουν... μηνύματα κάθαρσης και εξυγίανσης, και αλλαγής. Όλες αυτές τις πολυμεταχειρισμένες παπαριές καμαρωτές, που -ντροπή σ' όλους μας- ακόμα πουλάνε.

Δυο είναι τα βασικά στα οποία έχει να φροντίσει η ΕΠΟ. Η εθνική ομάδα και η διαιτησία στο πρωτάθλημα των ΠΑΕ. Παραγωγή έργου μηδέν, ο απολογισμός. Ξένοι αρχιδιαιτητές, πλέον και διαιτητές στο πρωτάθλημα, ενώ η εθνική ρεμπέτ ασκέρι. Συμπέρασμα; ''Δικαίωση'' της προηγούμενης κατάστασης με τις εγκληματικές οργανώσεις, τις παράγκες και τα στημένα ματς.

Κι αν, τελικά, τον καθαρίσουν τον Αναστασιάδη, την απόφαση δεν θα την έχει πάρει η ΕΠΟ, ο έτσι πρόεδρος της, αλλά ο... Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς, αλλά και άλλοι διεθνείς οι οποίοι χρέωσαν τα χάλια της εθνικής στις ακατανόητες αποφάσεις του προπονητή.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ...